buikvet weg in een paar stappen

Dat buikvet wegtrainen is zeker geen gemakkelijke opdracht. Velen willen namelijk dat buikvet weg, liever kwijt dan rijk. Voor de mannen is de buik en de borst vaak een probleemsituatie. Vrouwen hebben dan weer vaak te kampen met vetophopingen rond de dijen en de heupen.

Als men bepaalde reclamespotjes mag geloven dan is het mogelijk om met de nieuwere fitnesstoestellen al het buikvet weg te trainen. Al het buikvet weg, in enkele weken. Helaas is dit een droom en hedendaags is het nog niet mogelijk.

Bij deze hebben we 3 richtlijnen – hoe moet u dat buikvet aanpakken?

Buikvet verrbanden
Eerst en vooral moet dat laagje vet rond de buikspieren worden aangepakt. Dit doet men het best via cardiovasculaire oefeningen. Op korte termijn relatief veel calorieën verbranden. Dankzij deze oefeningen zal het vet over gans het lichaam geleidelijk aan verdwijnen. Na vele uurtjes te hebben gesport komen de eerste buikspieren zichtbaar. Plaatselijk afslanken kan dus niet. Doorzettingsvermogen, motivatie en wilskracht zullen leiden naar succes.

Correcte voeding
gezonde en voldoende voeding consumeren kan ook helpen bij het zichtbaar maken van de buikspieren. Het is de bedoeling dat men minder eet dan dat men nodig heeft. Via deze weg neemt men minder calorieën in dan nodig en slankt men ook een beetje af. Gelieve wel niet te weinig calorieën te consumeren – anders merkt het lichaam dit op en zal het zich aanpassen: trager metabolisme en tragere vetverbranding zijn het gevolg.  Volkoren producten, veel groente en vooral correcte porties qua hoeveelheid zullen helpen bij het wegtrainen van het buikvet.

Buikspieren trainen
het is niet alleen de bedoeling dat het buikvet weg is, het is ook de bedoeling dat men mooie buikspieren te zien krijgt. Via krachttraining is het dus mogelijk om buikspieren te kweken. Anderzijds kan krachttrainen ook zeker helpen bij het afslanken.  Spierweefsel vraagt 24 uur op 24 energie en verbruikt veel meer calorieën dan vet.

Veel plezier bij het wegtrainen van dat buikvet en het pronken met de mooie buikspieren – Misschien is het een lange weg om te bewandelen, maar het is zekere de moeite waard!

Comments are closed.