Alli bijwerkingen

Hedendaags verkoopt men de dieetpillen ‘Alli’ als zoete broodjes. Wederom heeft men de massa doen geloven dat dit de wonderpil is om af te salnken. Ja hoor, met deze pil is het mogelijk om af te vallen. Echter, de resultaten zijn minimaal. Ook heeft Alli minder interessante bijwerkingen:

Alli voorkomt dus dat vet wordt opgenomen. Bijgevolg moet dat vet uit het lichaam verdwijnen. Wanneer personen Alli slikken en toch nog vetrijke maaltijden consumeren kan winderigheid optreden. Last van de darmen en het anaal afscheiden van vet/olie komen dan ook vaak voor. Het lichaam moet winnen aan het product en vaak naar de w.c. gaan is dus normaal, vooral in het begin. Jammer genoeg komt het vaak voor dat men het bezoek aan de wc niet kan controleren … Wat kan zorgen voor minder leuke momenten.

Verder is Alli geen wondermiddel. U moet zelf een inspanning leveren en de pil kan zorgen voor betere resultaten. Alhoewel uit meerdere onderzoeken is gebleken dat het resultaat van Alli marginaal is. Voldoende lichaamsbeweging en gezonde voeding zullen natuurlijk het meeste werk doen. De dure en overbodig pil … Daar moet u niet aan beginnen. De bijwerkingen en het marginaal nut wegen te veel door op de ‘voordelen’.

Comments are closed.