afvallen kan thuis ook

Personen willen afvallen. Echter, naar de gym gaan is geen optie. De vraag is dus of men thuis ook kan afvallen. Geen enkel probleem natuurlijk. De industrie betreffende afvallen weet maar al te goed dat personen weinig of geen inspanning willen leveren om wat gewicht te verliezen. Denk maar aan de dieetpillen en diëten die niet werken. Voor de personen die wel een inspanning willen leveren en aan lichaamsbeweging willen doen komen ook allerhande apparaten uit. Wellicht zijn de hometrainers, loopbanden en crosstrainers de bekendste.

Een hometrainer is een fiets die men zonder problemen binnen kan plaatsen. Men kan stellen dat het toestel eigenlijk volledig overbodig is. Een degelijke hometrainer kost al gauw 500 à 600 euro. De hometrainer kan zijn nut bewijzen bij regenachtig weer en voor personen die om de een of andere reden niet meer mogen buiten fietsen. Het is natuurlijk beter om buiten in de frisse lucht te fietsen en te genieten van het landschap. Verken de buurt en op deze manier gaat het ook minder rap gaan vervelen. Voor dergelijke som geld kan men al een leuke fiets aankopen.

Ondertussen weet men al dat lopen indeaal is om af te vallen. Per uur worden er ongeveer 600 calorieën verbrand. Een loopband aanschaffen kan dus wel een handig gegeven zijn. Voor personen met overgewicht is dergelijk apparaat vaak belastend voor de gewrichten. Ook hier geldt dat lopen perfect buiten kan. In de buurt zijn er zeker wel looppaarcours met een verzachte onderlaag. Buiten lopen is alvast veel gezelliger.

Als men thuis wil afvallen dan is de crosstrainer waarschijnlijk de beste optie. Trainen van onder- en bovenlichaam en bovendien is het ook nog eens minder belastend voor de gewrichten.

Dergelijke toestellen – hometrainer, crosstrainer en loopband – kunnen zeker hun nut bewijzen bij het afvallen. Echter, het is ook belangrijk om te variëren. Kwestie om gewenning en verveling tegen te gaan. Een goede tip voor bovenstaande apparaten: plaats ze voor de televisie. Bekijk een film en loop ondertussen. O pdeze manier wordt de aandacht gevestigd op de televisie en niet meer op het lopen. Voor u het weet is er reeds een uur gepasseerd.

Comments are closed.