afvallen zonder te sporten?

Mensen zijn vaak op zoek naar methodes om af te vallen waar geen sport aan te pas komt. Ze willen namelijk niet het harde, vervelende, saaie werk leveren om hun gezondheid te verbeteren. Afvallen zonder sporten is zeker mogelijk, maar het is niet aangeraden. Zonder lichaamsbeweging hangt het af van de voeding. Simpel gezegd: je moet minder calorieën consumeren dan dat je lichaam nodig heeft. Met sport is het natuurlijk makkelijker. Een uur hardlopen en er zijn ongeveer 600 à 700 calorieën verbrand. Afvallen met sporten biedt vele voordelen:

1. Het gaat rapper:
Sporten is de manier om calorieën en vet te verbranden. Op een snelle en efficiënte manier wordt dat vet aangepakt.

2. Het is gezonder:
Sporten is nu eenmaal gezond

3. Het werkt motiverend:
Door te sporten verdwijnen de kilo’s veel rapper. Er is geen nood aan een streng dieet en af en toe is het eens toegelaten om een paar pinten te drinken. Bij het sporten worden die lege calorieën met het sporten toch weer verbrand.

Afvallen zonder te sporten is een traag proces. Het werkt niet motiverend en velen haken bijgevolg af. Sporten hoort bij het afvallen, het is er een onderdeel van. Indien u acht wilt afslanken, dan zit er niets anders op dan een leuke cardiosport uit te kiezen en te beginnen met SPORTEN.

Comments are closed.