afvallen met een loopband – voordelen

In vorm blijven is niet altijd even gemakkelijk. Het  aankopen van een loopband kan zeker helpen om je vooropgestelde doelstellingen te bereiken. Het is geen onmogelijke opdracht om een programma met de loopband te volgen, daar iedereen kan lopen.  Laten we even de voordelen van zo’n loopband bespreken:

Waarom trainen met een loopband:

·         Goed voor het hart

·         Lagere bloeddruk

·         Het risico op vele kwaaltjes verkleinen

·         Het verlagen van stress

·         Boost je humeur

·         Je kan gewoon thuis lopen

·         Iedereen kan zo’n toestel gebruiken

·         Je hoeft geen rekening te houden met het weer

·         Helpt bij het versnellen van je metabolisme ( aka vet verbranden)

·         … Er zijn nog veel meer voordelen, maar ik vermoed dat je het moraak van het verhaal wel snapt.

Natuurlijk kopen de meeste personen dergelijk toestel omwille van de volgende reden: afvallen! Een loopband is één van de effectiefste manieren inzake gewichtsverlies. Een gemiddelde man/vrouw kan tot 150 calorieën verbranden per half uur (4 à 5 kilometer per uur). Het uitoefenen van een intensieve, lange training staat dus garant voor het verbranden van vele calorieën.
De loopbanden zijn een populair fitnesstoestel in fitnesscentra. Vaak zijn alle toestellen bezet en dus is het zeker handig om een eigen toestel in huis te hebben. Een degelijk toestel heb je al voor 500-700 euro. Een eigen toestel hebben biedt vele voordelen: geen wachttijden, niet houden aan openingsuren van het fitnesscentrum, … .

 

Comments are closed.