afvallen met de crosstrainer

De crosstrainer biede vele voordelen. In de fitnesscentra zijn de apparaten telkens bezit. Dat kan ook niets anders, het toestel biedt da ook enorm veel voordelen inzake het afvallen:

Het lichaam wordt getraind
Dankzij een crosstrainer worden snel en efficiënt veel calorieën verbrand. Het ganse lichaam wordt getraind. Benen en armen, alles beweegt.

Niet zo belastend voor de gewrichten
Bij het corsstrainen worden de gewrichten amper belast. Gedurende het hardlopen krijgen de gewrichten en het zwaar te verduren. Voor sommige personen (op leeftijd – blessure) is een crosstrainer dan ook een goed alternatief.

Verschillende spiergroepen aanspreken
Met een crosstrainer is het mogelijk om zowel achteruit als vooruit te bewegen. De voorwaartse beweging is goed voor de bovenbenen en de achterwaartse beweging richt zich dan weer op de bilspieren. Ideaal om te helpen bij het afvallen, daar er meerdere spiergroepen worden aangesproken.

Het is zeker eens het overwegen waard om een crosstrainer aan te schaffen. Dan is het mogelijk om dagelijks een uurtje te crosstrainer en bijgevolg zullen die kilo’s vet wel wegsmelten.

Comments are closed.