snel meer calorieën verbranden

In dit artikel zal ik uitleggen hoe je op een simpele manier snel meer calorieën kunt verbranden. Veel personen willen afvallen, maar ze hebben geen idee hoe ze moeten beginnen. Het geheim van afvallen is simpel: minder calorieën consumeren dan dat je lichaam nodig heeft. Hier volgen de 5 tips:

1 # Spieren kweken

Spieren kweken is een van de beste manieren om snel meer calorieën te verbranden. Des te meer spiermassa een persoon bezit, des te meer calorieën deze persoon verbrandt. Ook gedurende rust en tijdens het slapen. Er zijn enorm veel oefeningen om spieren te kweken. Krachttraining biedt ook nog vele andere voordelen.

2 # Vaker kleinere porties eten

De meeste personen eten 3 maaltijden per dag. Indien je een optimaal resultaat wilt bereiken, dan dien je 6-8 maaltijden per dag te eten. Iedere keer dat je eet moet je lichaam in actie schieten en de voedingsmiddelen verteren. Dankzij deze actie worden

3 # Do intense cardio

Een andere leuke en efficiënte manier om meer calorieën te verbranden is door intense cardiosessies uit te oefenen. Niet alleen gedurende het sporten, maar ook na het sporten verkrijg je een rapper metabolisme. Het hoeft geen betoog dat dit zeker helpt bij de vetverbranding.

4 # Vergeet hongerdiëten

Velen denken dat niet eten de ideale manier is om af te slanken. De voedingsindustrie speelt daarop in en stelt tal van diëten ter beschikking. Personen met overgewicht worden op grote schaal misleid. Diëten waarin de leuze is: “eet weinig” zijn slecht en ongezond! In het begin verlies je veel gewicht (enkel water en spiermassa), daarna is gans de snelheid van je metabolisme om zeep en treedt het jojo-effect in werking. De kilo’s komen er terug bij. Eet genoeg en eet gezond, meer hoef je niet te doen.

5 # Voedsel dat vet verbrandt

Sommige voedingsmiddelen helpen bij het verbranden van vet. Voedingsmiddelen dat veel vitamine C, veel vezels en veel proteïne bevatten zijn hier voorbeelden van. Ook groene thee helpt bij het afslanken. Het nut is echter marginaal, maar alle kleine beetjes helpen.

Comments are closed.