het geheim rondom snel afvallen

 

Om de één of andere reden is ‘snel afvallen’ de meest gezochte term als het op afvallen aankomt. Mensen willen wel afvallen … Het mag alleen niet veel moeite kosten. Sorry om het te zeggen, maar volgende begrippen komen in me op als ik denk aan afvallen: moed, wilskracht, lanzaam, een goed plan en doorzettingsvermogen.

1. U moet bewegen! U moet aan cardio doen

Eén van de makkelijskte manieren om vet te verbranden is door te sporten. Meer bepaald door aan duursporten te doen. Bij deze denken we aan volgende cardiovasculaire trainingen: lopen, fietsen, wandelen, joggen, … Indien u serieus bent dan oefent u op zijn minst een van deze sporten 3 maal per week uit, een uur aan een stuk. Echter, indien u het echt meent en indien snel afvallen perioriteit nummer één is in je leven, dan doet u het IEDERE DAG! Iedere dag een uur lopen en u verbrandt al gauw meer dan 700 calorieën … een aanzienlijk bedrag niet?

2. U moet gezond eten!

Moeten is misschien een groot woord. Laten we het zo stellen: u mag niet meer eten dan hetgeen uw lichaam nodig heeft, ook wel de basisbehoefte qua energie genoemd. Indien u te veel eet, dan zijn de inspanning van punt 1 (sporten) voor niets geweest. Daar een deel van de verbrande calorieën terug wordt opgenomen in de vorm van voedsel. Als u aan get afvallen bent, vergeet dan niet dan u nooit voor lange periodes onder de 1500 calorieën per dag mag gaan. Uw lichaam heeft ook energie nodig om op een normale snelheid te kunnen functioneren. Water, fruit en groenten, volkoren brood zijn gezond. Alcohol, frisdranken en andere zoetigheden dienen vermeden te worden.

3. Punt één en twee volhouden

U bent reeds bezig met punt 1 en 2? Goed zo! De grootste uitdaging is nu om beide vol te houden. Indien u gemotiveerd bent, mag dit geen probleem vormen. Gezond eten in combinatie met veel lichaamsbeweging betekent automatisch succes! De kilo’s zullen nu beginnen wegsmelten en voor u het weet hebt u een slank figuur. Begin alvast te dromen …  Hoe kunt u dit alles volhouden? Denken aan de toekomst, werken met foto’s om extra gemotiveerd te blijven, weten dat u het voor uzelf doet en voor een beter gezondheid … Succes!

Comments are closed.