extreem afvallen – zo kan het ook

30 dagen volhouden – 14 kilogram afvallen. Dagelijks amper 1500 calorieën consumeren (absolute minimum) – 2 uur per dag aan cardiotraining doen en 6 dagen per week aan krachttraining doen … Over extreem afvallen gesproken.

een maand lang alles in het werk stellen om de gezondheid op een positieve manier te beïnvloeden. We kunnen wel tips geven omtrent gezond afvallen à la drie maal per week aan krachttraining te doen, 3 maal per week maximaal een uurtje cardiotraining te doen en daarbovenop nog eens te letten op de voeding. Wel, het kan ook hard gaan! Hard voor de persoon met voldoende moed en wilskracht, met voldoende doorzettingsvermogen en heel veel lef. Het is niet velen gegeven om een maand lang bovenstaande factoren (1500 calorieën – véél sporten) vol te houden. Echter, de resultaten mogen er best zijn: bijna 15 kilogram in 30 dagen, dat is een halve kilogram per dag. Dat is een verschil van 3500 calorieën. Waarschijnlijk rond de 1000 door een tekort aan voeding, 1500 door de 2 uur cardiotraining en de overige calorieën worden dan verbrand gedurende het krachttrainen.

Is het gezond? Jazeker. Het is een radicale wijze. Het is extreem en hard. De korte pijn, maar het werkt. Niet jarenlang sukkelen en hier en daar wat besparen op calorieën in de hoop om na een maand een kilogram lichter te zijn. Neen, gewoon .. De knop omdraaien en gaan. Een maand lang alles geven en een maand lang ‘afzien’.

Comments are closed.