alli en afvallen – werkt het?

Alli richt zich tot (jong)volwassenen die moeilijkheden ondervinden bij het afvallen. Is Alli de oplossing om gemakkelijk en blijvend af te vallen? Is alli het antwoord op uw gewichtsproblemen?

Wat is Alli?
Het is de mildere versie van Xenical, een drug die wordt voorgeschreven aan personen met een zware vorm van overgewicht, obees dus. Het is de bedoeling dat het gebruikt wordt samen met een low-calorie en low-fat dieet. Alsook regelmatig aan lichaamsbeweging doen is een vereiste.

Hoe werkt Alli?
Naar eigen zeggen zou alle volgens volgend principe werken: alli voorkomt de absorptie van vetcellen. Daardoor consumeert men minder calorieën.

Alli dient ingenomen te worden bij het eten van maaltijden die vet bevatten. Het is aangeraden om niet meer dan 15 gram vet te eten bij die maaltijden. Daar dit kan zorgen voor ongewenste effecten (het vet moet toch ergens heen?) – denk maar aan diarree.

Hoeveel kan ik afslanken door het gebruik van Alli?
Alli kan helpen bij het afvallen. Echter, de resultaten zullen niet groots zijn. Wellicht een beetje meer dan dat u wellicht zou afvallen door goede voeding en lichaamsbeweging alleen. Slechtse enkele onderzoeken hebben uitgewezen dat Alli wel degelijk effectief en efficiënt is. Aan deze onderzoeken kan weinig geloog gehecht worden, daar ze uitgevoerd werden door derden die nauwe banden heeft met de producenten van Alli. Subectiviteit dus.

Negatieve effecten van Alli

■Gas met anala olieafscheiding.
■Diarree
■Meer frequent de wc opzoeken.
■Wc bezoeken niet kunnen controleren
Natuurlijk kunnen deze negatieve effecten worden vermindered door het eten van een dieet waar weinig vet wordt geconsumeerd.

Hoe lang moet Alli ingenomen worden?
Volgens de producent worden de beste resultaten bereikt binnen de 6 maanden. Veel personen die dankzij producten wat gewicht hebben verloren zullen bij het stoppen van het nemen van dergelijke producten wederom zwaarder worden. Dat is ook de reden waarom vele personen de pillen blijven nemen.

Past Alli in een afslankplan?
Overweegt u om Alli eens te gebruiken? Wees er dan zeker van dat u gezond eet en voldoende sport. Indien u gezond eet en voldoende sport hebt u dergelijke dure middelen niet nodig. Alli is geen wondermiddel en het is geen oplossing voor permanent gewichtsverlies. Het is bedoelt om u te ondersteunen bij het afvallen.

Comments are closed.