David Smith verloor 180 kilogram – de foto’s

Eerder namen we reeds het succesverhaal van Joh Stone onder de loep. Hij besloot zijn bierbuikje aan te pakken en wonder boven wonder eindigde hij als bodybuilder. Ditmaal is het tijd voor een nieuw succesverhaal. Het verhaal van David Smith. De man woog ooit tegen de 300 kilogram. Hedendaags is daar niets meer van te merken. Hij begon een nieuw leven als personal trainen en begeleidt nu mensen die te kampen hebben met overgewicht. Over doorzettingsvermogen, moed en wilskracht gesproken …

Afvallen: de foto’s van David Smith!

a394_david


Dit is een fantastisch succesverhaal van een man die ooit 286 kilogram woog. In 2003 woog David meer dan 270 kilogram en besloot op dat moment om zijn leven te veranderen: gezonde voeding en lichaamsbeweging waren voortaan geen loze begrippen meer voor David. Na 4 jaar woog hij nog 100 kilogram. Hij had reeds meer dan 180 kilogram verloren. Echter, nu had David te maken met een overschot van vel. Hij onderging een paar plastische ingrepen en sindsdien is David een normaal persoon. Sterker nog: hedendaags is David een personal trainer!

Afvallen: het succesverhaal van David Smith

Persoonlijke noot:
“I love to Challenge myself!!! I was told for most of my life that I “can’t” do it. EVERYONE feels that way sometimes. I thought, no I believed I was a lost cause. Suddenly I just came to the understanding that I “can’t”, will be I “can” for now on.”
Zo zie je maar, alles is mogelijk. Je moet het gewoon willen en je moet er natuurlijk de nodige tijd in investeren.

Comments are closed.