afvallen foto’s – het succesverhaal van een bodybuilder

John Stone is een ware internetlegende. Op een gegeven moment was er niets meer over van het atletische lichaam en dus besloot John wat aan zijn conditie te werken. In 2003 had hij één doel voor ogen: het bierbuikje wegwerken. Hij schreef zich in in de fitness en 5 jaar later is de nieuwe John geboren. John werd een bodybuilder en gedurende het afvallen en de metamorfose plaatste hij iedere maand een foto van zichzelf op zijn blog. Toewijding en hard werk, daar heeft John Stone het aan te danken:

Foto’s van zijn avontuur:

439649622_363cc8e9bc_o

Waarom hij begon met trainen?
“Ik ben gestart met het volgen van mijn programma omdat ik het moe was om vet, ongezond te zijn. Gedurende mijn jeugd was ik een atleet. Ik had een goede conditie en was gezond en zelfverzekerd. Toen ik rond de 25 was veranderde de situatie. De laatste 10 jaar van mijn leven liet ik me gaan. Ik kwam lui, vet, ongezond, antisociaal en ik verloor mijn zelfverzekerdheid. Ik realiseerde me dat het tijd was voor een paar grootse veranderingen. Zo kan het niet verder. Ik dacht na en besloot wat ik wilde veranderen aan mijn leven. De lijst werd aangevoerd met ‘een beter gezondheid’ en een ‘mooier voorkomen’. Zonder tijd te verspillen begon ik kennis op te doen en maakte ik een plan om mijn doelstellingen te bereiken. . “

Inmiddels is het reeds 6 jaar geleden dat John besloot om gezonder te gaan leven. Intussen is zijn bierbuikje inderdaad weg. Sterker zelf: dankzij zijn planning bezit John een goddelijk lichaam. Alle foto’s van zijn avontuur zijn uiteraard te bekijken op zijn persoonlijke blog.

Advies aan personen die hetzelfde willen bereiken:
School jezelf bij, bedenk doelstellingen en maal een plan. Wijd je toe aan het plan, geef nooit op. Er kan altijd eens een minder periode zijn. Echter, deze periode mag niet als excuus gebruik worden om op te geven. Deze mindere periode moet je gebruiken als motivatie. Het is aan jezelf om de situatie te veranderen. Vergeet niet dat er enorm veel informatie en hulp voorhanden is! Veel geluk en goede gezondheid!

Comments are closed.