vet verbranden met Lipo 6

lg_lipo-6_pkg_120ctWie heeft nog niet gehoord van Lipo 6. Al een jaar of 4 het bekendste product als het op afvallen – vet verbranden aankomt. Op fora krijgt het product mooie cijfers en het wordt vaak aangeraden voor personen die tijdens het afvallen betere resultaten willen bereiken. Laten we dit product eens bespreken? Is het daadwerkelijk een soort van wonderpil of is het wederom een overhyped fenomeen?

Indien men de site van Nutrex gaat bezoeken – de producent van Lipo 6 – dan vindt men direct tal van producten; “Underground Fat Destroyer”, ” All Day Fat Burner”, “#1 Rated Fat Burner”, … , “Lipo 6 Black”. Sommige van deze producten richten zich op bodybuilders, anderen op personen die een paar kilogram willen afslanken.

Lipo 6 is dus het meest bekende middel betreffende afvallen en bij deze zullen we het product dan ook eens bespreken.

Lipo 6 ingrediënten: de capsules bevatten 5 stoffen.

 • Synephrine (citrus aurantium extract): Dit zou het vroegere efedra moeten vervangen. Efedra is hedendaags illegaal bevonden, maar vroeger was het hét product om af te vallen. Synephrine kan jammer genoeg nooit dezeflde resultaten behalen.
 • Guggulsterones
 • Yohimbe
 • Cafeïne: Lipo 6 bevat een maximale hoeveelheid (200mg) cafeïne. Het boost het metabolisme.
 • Bioperine: Honger onderdrukkend stof, alsook gemaakt om de pil rapper te laten werken in het bloed.
 • Bijwerkingen Lipo 6
  Er zijn veel neveneffecten. De voornaamste zijn: slapeloosheid, schommelingen in bloeddruk, koppijn, nerveus zijn, verslaving, …

  Is Lipo 6 bedoeld om snel af te vallen
  Als we de fabrikant mogen geloven: ja. Omwille van de neveneffecten is het ook maar aangeraden om de pillen voor een periode van 8 weken te slikken. Daarna dient er een rustperiode ingelast te worden.

  Lipo 6 moet gebruikt worden indien de persoon in kwestie aan cardiovasculaire training doet en gezond eet. De vraag is natuurlijk in welke mate het gewichtsverlies toe te schrijven is aan de pillen en niet aan de gezonde levensstijl. Lipo 6 is een sterk product en de neveneffecten zijn niet min. Het is aangeraden om eerst met een arts te overleggen alvorens men de pillen begint te slikken. Over het algemeen kan men stellen dat het cafeïnepillen zijn. Ze zorgen voor een maximale energietoename en bijgevolg is het mogelijk om extra veel calorieën te verbranden bij het sporten.

  Comments are closed.