afvallen met de nodige motivatie: succes of falen

40 speeches in 20 minuten, om je motivatie op te krikken.

De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat afvallen alles behalve makkelijk is. Je moet moed en veel geduld hebben. Een portie zelfdiscipline is ook nodig. Net daarom kan ik niet anders dan bepaalde personen te bewonderen. Van bekende acteurs tot nobele onbekenden in de fitness … Om de één of andere reden slagen deze mannen in waar vele andere nooit zullen in slagen: het creëren van prachtige buikspieren, het hebben van gespierde benen en meer. Neen, het ligt niet aan de genen en nog minder aan wonderpilletjes.
Deze personen hebben bereikt wat ze altijd wilden hebben. Spieren kweken en het vetpercentage verlagen was prioriteit nummer één in hun leven. Ze hebben tal van zaken moeten opofferen. Het drinken van alcohol, veel tijd, veel geduld en het eten van bepaalde zaken. Echter, het resultaat is er wel naar: hun lichaam is het gevolg van motivatie en zelfdiscipline.
Is het moeilijk en hard? Ja. Is het onmogelijk? Absoluut niet. Net zoals deze nobele onbekenden moet jij ook streven naar gezondheid. “Streven naar een gezond lichaam” moet een prioriteit worden in je leven en je moet er ook de nodige zaken voor opofferen. Je moet gemotiveerd raken en de problemen aanpakken en elimineren. Waarom? Omdat het kan en omdat het je leven positief zal beïnvloeden!

Wat is motivatie

Motivatie is jezelf aansporen om iets te doen. Bijvoorbeeld:
• Jezelf aansporen om vet te verbranden.
• Spieren te kweken
• In vorm te raken
• Te bewegen
• Gezond eten of een gezond diet volgen
Het spreekt voor zich dat net die motivatie de belangrijkste factor is in het proces van afvallen. JIJ moet naar de fitness spieren gaan kweken en JIJ moet de moed vinden om dagelijks, tweedagelijks een uur aan cardio (duursport) te doen. En ja hoor, ook JIJ zal gezond moeten eten en jezelf aansporen om de verleiding van frieten, snoep, frisdranken en meer te weerstaan. JIJ kan de situatie veranderen!

Comments are closed.